h1

Wij

Plainframing is een initiatief van Hans Baltjes. Hij geeft met Plainframing, Plaintraining en Plainconcepting invulling aan op een veranderde wijze actief zijn in de wereld van productie, services en logistiek. Sectoren die soms tot op het bot zijn uitgeknepen qua efficiëncy maar tegelijk de publiciteit zoeken omdat ze zo moeilijk goede werknemers kunnen krijgen. Helaas is imagoschade al niet meer aan te ontkomen.
Hans en zijn teamleden denken dat de effeciëncy door en de effectiviteit van frontliniemede-werkers, en de mensen waaraan zij rapporteren, op een andere wijze tot stand gebracht kan worden dan door ‘salami & kaas’. Daartoe brengen zij deze waardetoevoegers én hun werkgevers tot een mix van inzichten, ideeën, oplossingen en implementatie(s).

Hans werkt met de bovenstaande producten vanuit zijn bedrijf

Addartis

Daarnaast verzorgt hij gastcolleges, werkt hij samen met marketing-
bureau’s om innovatie niet te belijden maar te leiden, biedt hij implementatie- en adviestrajecten voor productiebedrijven, is hij parttime docent Logistiek aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle en helpt hij bedrijven bij het vinden van nieuwe richtingen & concepten.

Addartis maakt deel uit van een team specialisten in
tactisch- en operationeelmanagement.

Advertenties
%d bloggers liken dit: